Hævekurve er det nye sort
At bage er en hyggelig, lækker og velsmagende fornøjelse, som du og hele familien kan nyde i fællesskab. Med en hævekurv bliver det også til en meget smukkere og mere tjekket fornøjelse. Hævekurve er nemlig det nye sort indenfor bagning.
Hævekurve giver flottere brød
De kan ikke hjælpe dig med smagen, men de kan gøre underværker for dit brøds udseende, de der hævekurve, som alle taler om. De får dit brød til at se professionelt ud og hæve ordentligt, og oven i købet giver de brødet smukke mønstre af kurveflet og andre skønne detaljer. Imponer dine venner og din familie med smukkere brød og leg med struktur og mønstre. Hævekurve er som skabt til leg.
Sådan bruger du hævekurve
Når du bruger hævekurve, er det vigtigt, at du bruger godt med mel, så brødet kan tages ud og det skønne aftryk fra kurven bliver hvor det skal være. Nemlig på brødet. Dejen tager nemlig form efter hævekurven, men den skal ikke sættes i ovnen sammen med dejen. Tryk også gerne dejen ordentligt ned i hævekurven, så aftrykkene og de skønne mønstre bliver kopieret. Så får du nemlig et smukkere resultat. De skønne snoninger og mønstre i kurven skal ses. Mums for øjne og smagsløg.