Flytning

3 gode råd til flytning

Det er lidt af en opgave at skulle pakke sit hjem ned og slæbe det med sig videre til et andet sted. Her får du 3 gode råd, som gør det nemmere at flytte.

Meld flytning i god tid

Der er intet mere irriterende i verden end at din post ikke kommer frem, fordi den er sendt til en anden adresse. Derfor er det en god idé at melde din flytning til folkeregistret så hurtigt, som du kan. Gå ind på borger.dk og meld flytning til folkeregistret og Post Danmark. Deadline for at melde flytning er 5 dage efter at du er flyttet, men det er altid en god idé at være hurtigt ude. 4 uger før du flytter, kan du melde det online.

Flytning af det hårde med det bløde

Når du skal til at fylde flyttekasserne med tunge sager som tallerkener og glas, er det en fin idé at tage det hårde og tunge med det bløde. Pak gerne tallerkener, køkkenmaskiner, glas og bestik ind i viskestykker, håndklæder, sengetøj og aviser. Fyld aldrig hele flyttekassen med hårde og tunge ting, for så revner den. En flyttekasse, som er ca. halvfyldt med tunge sager og halvt fyldt med stuvning som linned og avispapir er en god og overskuelig flyttekasse. Det kan være godt at samle på aviser og blade i forvejen, så der er nok til flyttekasserne med tunge og skrøbelige ting.

Flytning med masser af flyttekasser

Der er intet mere irriterende end at mangle flyttekasser. Så sørg for at købe tilstrækkeligt med stærke flyttekasser, som holder til det meste. Køb hellere for mange end for få og gerne fra professionelle flyttefirmaer. Det er først når du flytter, du finder ud af, hvor mange ting du egentlig har, så det er altid en god idé at være på forkant.

Her finder du gode råd til flytning:

https://www.borger.dk/Sider/Naar-du-skal-flytte.aspx

http://www.idenyt.dk/gor-det-selv/tips-og-tricks-om-flytning/

http://moving.about.com/od/packingtipsandtricks/tp/pop_packing_tip.htm

http://www.youtube.com/watch?v=4RkZCUSb01A