Flytning

SOS til flytning

Overblik, overblik og mere overblik er, hvad du har brug for, når du skal flytte, men det kan sandelig også kræve sin mand og sin kvinde at få styr på den tilsyneladende uendelige masse af ting, du lige har fundet ud af, at du ejer. Her får du de to absolut vigtigste tricks til at komme helskindet igennem flytning.

Alfa og omega

Hvis der var to bud, du vil takke dig selv for at kende efter en flytning, er det disse to. Brug dem, når du skal flytte.

Første bud

Det er nu på tide at rydde op i dit rod, og her menes der virkelig rydde op og lege djævlens advokat med dine ting. Hvis du har glemt enkelte ejendele og slet ikke har brugt dem i længere tid, er det et tegn på, at de skal ud. Giv dem til genbrug og velgørenhed eller sælg dem. Jo færre unødvendige ting, du slæber med dig, desto lettere bliver det at flytte.

Sidste bud

Kender du det der med, at du bare ikke kan finde noget som helst i ugevis efter, at du er kommet på plads i dit nye hjem? Pak en taske med tøj og de dokumenter, du skal bruge i den nærmeste fremtid. Fx pas, nem id-detaljer, tøj og håndklæder til nogle uger. Det gør det nemmere at have et nogenlunde normalt liv lige efter, at du er flyttet.

Bonusinfo om flytning:

  • Vidste du, at mennesker i 20’erne flytter mest?
  • De fleste danskere flytter inden for den samme kommune, som de allerede bor i.
  • I 2013 flyttede 4500 danskere over Øresund – dvs. enten til Skåne eller Øst Danmark. 2800 personer flyttede fra Skåne til Danmark, mens 1700 flyttede fra Danmark til Skåne.
  • Kilde: Danmarks Statistik: http://www.dst.dk/da/