Fordelene ved at cykle

Af -

Det er nemt, billigt, grønt og fleksibelt. Her kommer fordelene ved at cykle frem for at tage offentlig transport og køre i egen bil.

At cykle er fleksibelt

Er du også glad for din cykel? At cykle er den mest fleksible måde at komme frem på, og det er let, nemt og billigt i forhold til mange andre måder at komme fra A til B på. Du slipper for at vente på bussen eller ende i en bilkø med vrede mennesker eller at komme for sent på arbejde, fordi toget er forsinket. Til gengæld kan det ske, at kæden går af, eller at cyklen punkterer. Tag derfor hjemmefra i god tid for en sikkerheds skyld.

At cykle giver motion

Du får frisk luft og motion, mens du bevæger dig i trafikken, og det er ikke så slemt at motionere. Du kan også cykle sammen med andre, evt. endda melde dig ind i en cyklistklub, så I sammen kan brænde masser af kalorier. Fra cyklen ser du landskabet på en helt anden og mere direkte måde end bag en støvet bilrude.

At cykle er grønt

Du skåner miljøet, når du vælger at sætte dig på cyklen, for der er ingen fossile brændstoffer, som udleder CO2 og skader ozonlaget i en cykel. Miljøet har også bedre af en cyklende dig end dig i en bil med et forurenende udstød. Summa summarum: Det er nemt, billigt, fleksibelt, grønt og sjovt at se verden fra sadlen på en cykel, så hvad venter du på?

Mere om cykling

Her finder du flere gode råd, tips og tricks, så du kan blive klogere på god takt og tone, når du cykler, kan reparere og vedligeholde cyklen og helt enkelt bare komme i gang.

Denne side har finurlige og nørdede råd til cyklister og racercykel-entuasiaster:

http://cykelogi.dk/tips-tricks

Fine tricks til gør-det-selv og reparation af cyklen:

http://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/ECE1627086/5-tips-til-reparation-af-cykel/

Gode tips til at komme i gang og vedligeholde cyklen:

http://www.femina.dk/sundhed/kost-motion/cykling-saadan-kommer-du-i-gang-faa-tips-fra-eksperten

Der er lukket for kommentarer.