Sælg dit hus

Af -

Står du og skal til at sælge dit hus? Her er nogle gode råd, som gør den lange og besværlige salgsproces kortere og nemmere.

Gør huset flot

Det er ikke bare vigtigt, men livsvigtigt, at huset tager sig ud fra sin bedste side, hvis du vil af med det. Køberne er kritiske, og rod og uorden giver et dårligt indtryk. Hvis du ikke aner, hvor du skal starte, er det godt at bede en nabo eller ven fortælle, hvad han synes skal ændres. Jo flottere huset er, desto mere salgbart er det. Og alle detaljer tæller med. Fremhæv de bedste sider ved huset. Der må gerne være orden, plads, og udbedr gerne små skavanker, inden du viser det frem. Så kan mulige købere nemmere se potentialet i huset.

Sæt den rigtige pris på huset

Købere er interesserede i pris, og hvis du har den bedste pris, bliver huset også solgt hurtigere. Sæt prisen en smule lavere end andre sammenlignelige huse i dit område, og huset er solgt.

Sælg huset først, køb så

Vent med at købe en ny bolig til din gamle er solgt. Du slipper for dobbelte udgifter, og kan finde en foreløbig bolig, indtil salgspapirerne er underskrevet og den nye ejer er flyttet ind i huset.

Gennemtjek kontrakten for huset

Det er altid en god idé at vide lige nøjagtigt, hvad du skriver under på. Så læs kontrakten grundigt igennem, før du skriver under.

Tips til hurtigt salg:

http://www.youtube.com/watch?v=-lTn98-sTvM

9 enkle råd til at få huset solgt:

http://www.youtube.com/watch?v=FWK97qLrN-I

Generel rådgivning om at gøre huset mere salgbart:

http://www.bolius.dk/goer-dit-hus-lettere-at-saelge-17756/

Flere tips til at få huset solgt:

http://boligmagasinet.dk/article/34149-sadan-far-du-solgt-din-bolig

Der er lukket for kommentarer.