Sådan vælger du køreskole

Af -

Vælg en god køreskole. Et kørekort kan ikke bare hives ud af en automat. Det tager tid. Det er derfor meget vigtigt, at du finder en god skole. Det, som ved første øjekast ser ud til at være en god skole, kan sagtens vise sig at være en dårlig skole, og det, der virker som en dyr skole, kan sagtens vise sig at være en billigere skole. Forvirret? Så læs videre.

Den billigste køreskole kan være dyrere

Faren ved at vælge den billigste løsning er, at der tit kan være udeladt noget i de informationer, du får. Fx kan skolen kræve af dig, at du tager flere ekstra lektioner, fordi prisen blev regnet ud fra det mindst mulige minimum af timer. Det er ganske som om der stod noget med småt og usynlig skrift, og det kan være pænt irriterende. Tjek derfor altid, hvor mange timer, man normalt bruger for at få et kørekort, og find ud af, hvor mange timer, skolen har regnet prisen ud fra. Dette er ikke en reklame for dyre skoler, men en tilskyndelse til at være på vagt, når du ser priser, som virker for lave til at være sande.

Undersøg køreskoler og spørg dine venner

Den bedste metode i verden er at spørge dem, du kender, om de kan anbefale dig en køreskole. De forsøger ikke at sælge dig noget, og kan derfor give dig et ærligt svar. At deres oplevelse var god, er heller ikke ensbetydende med, at din nødvendigvis bliver det, men der er en vis sandsynlighed for det. Alle ønsker gode, dedikerede undervisere, og det kan dine venner bedst fortælle dig, om der er. Vælg også køreskole efter, hvor du befinder dig i forvejen. Det skal være nemt og hurtigt at komme i køreskole.

Der er lukket for kommentarer.