3 tips til at få en god taxa

Af -

En gang imellem hører man skrækhistorier om chauffører, som udgiver sig for at være rigtige taxachauffører og tager overpris for at køre dig hjem fra byen.  Her får du nogle gode råd til at sikre dig, at du får en god taxa – også selv om du stopper den på vejen.

  • Tjek altid, om der er firmanavn, logo og telefonnummer på selve bilen. Dette plejer at være et tegn på, at taxaen er registreret og ægte.
  • Et andet tegn på, at du har fået fat i en officiel og registreret taxa fra et taxaselskab, er at tjekke, om chaufføren har papirerne i orden. Der ligger typisk identifikation og licens ved forruden i taxaen, når du har med en taxachauffør og ikke en svindler at gøre. Taxacertifikatet foran i bilen betyder med andre ord, at du er på den sikre side.
  • Bestil selv en taxa – grib knoglen eller book den online fra et taxaselskab, du har gode erfaringer med. Du kan også bruge en app til din mobiltelefon. Fx appen ”Click a taxi” eller ”taxi Danmark”, som hjælper dig med at finde en taxa, der og på det tidspunkt, du har behov for en. Den søger og finder taxacentraler i området, som du befinder dig i. Desuden har flere taxaselskaber en app, som gør det nemmere for dig at bestille en taxa.

Der er lukket for kommentarer.