Renovering af badeværelset

Af -

Er du træt af dit badeværelse? Er det slidt, gråt, trist og kedeligt at se på? Her finder du tips og tricks til at renovere det.

Regler på badeværelset

Badeværelset er ikke det nemmeste rum at gå i gang med selv, da der er flere love og regler, som skal overholdes og indviklede detaljer, som skal gå op i en højere enhed, fx er der vandrør, vandlås og andre vvs-installationer, som kan være svære at flytte selv. Orienter dig gerne i, hvor de forskellige rør og enkeltdele er, inden du går i gang med at shine badeværelset op.

Få råd til badeværelset

Badeværelset er også det rum i huset, som er dyrest pr. kvadratmeter, så det er nemt at komme galt af sted. Få derfor altid rådgivning fra en fagmand, inden du drister dig i gang med badeværelset. Hvis du vælger at få lagt nye fliser og lignende, er det altid en god idé at bede om tilbud tre steder, da det øger chancen for, at du får det så billigt som muligt. Der findes en enkelt ting du med fordel kan gøre for at glæde din indre håndværker. Du kan eksempelvis male væggene på badeværelset.

Vælg gode materialer til badeværelset

Du kan selvfølgelig få dit badeværelse, som du vil have det, så find de helt rigtige materialer, vaske, armatur, vandhaner og toilet. Tænk gerne praktisk, fx på holdbarhed og vedligeholdelse, når du vælger dem. De skal gerne være lige til at rengøre og have en vis holdbarhed, så du kan nyde det nyrenoverede badeværelse så længe som muligt og sidde i egne tanker, indtil en anden på døren banker.

Læs mere om renovering af badeværelset her:

http://boligejer.dk/badevaerelse

http://praktiskbolig.dk/renovering-af-badevaerelse/

Der er lukket for kommentarer.