Transport

Få styr på garagen

En garage er ofte ikke blot en bolig til bilen. Garagen bliver ofte også brugt til opbevaring af alskens ting, som måske nærmere hører til i den kælder eller det bryggers, som man måske er foruden. Med andre ord bliver garagen ofte opholdssted for alt fra værktøj og græsslåmaskine til opbevarelse af det legetøj, som børnene er vokset fra.

Feng shui – også i garagen

Det kan derfor ofte også være svært at holde garagen både ryddelig og overskuelig, og mange garageejere opgiver hen ad vejen, at få sat skik på det ekstra rum. En løsning på problematikken er ifølge den amerikanske feng shui ekspert Rodika Tchi, at skabe god feng shui i garagen, på samme måde, som du ville gøre det i ethvert andet rum.

Ved at tænke lidt feng shui, eller med andre ord overblik og ryddelighed, ind i sin udnyttelse af garagen, vil den både komme til at fremstå mere levende og attraktiv ud. Men ligesom med vasketøjet, kælderen og skabene, så kræver det lidt arbejde, påpeger Rodika Tchi.

Start med at rydde op

Selvom det er kedeligt at rydde op, er dette vigtigt, som startskud på at få en garage med feng shui noter. Sorter og sæt i system, og find ud af, hvordan de ting der skal opbevares i garagen er mest overskueligt placeret. Måske hjælper det dig at male garagen i en anden farve for at opnå bedre lys eller også har du brug for at købe reolsystemer eller opbevaringsbokse i farveorden. Find ud af, hvordan du personligt kommer til at få et bedre overblik i garagen, og vær gerne kreativ. Det er op til dig, det er din garage.

De små detaljer

Det kan lyde fjollet, men i følge Rodika Tchi, så har de små detaljer som for eksempel hvilket vej bilen vender med forlygterne stor betydning for garagens feng shui. I følge hende er det altid bedst at parkere bilen med forlygterne pegende væk, i stedet for med retning mod dit hjem.