Livet i hjemmet

7 tips til at vælge den rigtige blender

Blendere er lækre, luksuriøse og giver dig mulighed for at lave sunde smoothies og andre skønne blandinger, som I alle kan nyde sammen. Her får du 7 tips til at finde den rigtige blender.

Tip 1: Når du skal vælge en blender, er størrelsen det første, du skal kigge på. Har du brug for en stor blender, som kan tage 1,5 liter eller mere eller er 0,8 liter nok. Dem, der tager mest, fylder også mest på køkkenbordet.

Tip 2: Er den nem at gøre ren? Nogle blendere har så mange indsnævringer i hjørnerne, at det er svært at få dem helt rene. Er designet enkelt og glaskanden uden de store dikkedarer, skulle den gerne være nem at få ren.

Tip 3: Hvor mange watt er blenderen? Mange watts betyder en stærk motor, som kan knuse frosne bær såvel som is.

Tip 4: Blenderen med den stærke motor støjer også mere end blenderen med en mindre motor. Overvej, om du kan leve med støjen fra den større, eftersom den typisk vil være mere effektiv.

Tip 5: Hvordan ser knivene ud? Kan de skære gennem tykke lag af knust is? Solide knive er typisk mere effektive, når du blender.

Tip 6: Tjek gerne anmeldelser af blendere, inden du køber, så er du på den sikre side. Det er ikke nødvendigvis den dyreste, som også er den bedste.

Tip 7: Når du har valgt din eneste ene blender, kan det være en god idé at passe godt på den. Hæld gerne kogt vand ned i blenderens kande en gang imellem, så den er desinficeret.