Brugskunst til din bolig

Af -

Brugskunst er funktionel, flot og samtidig lavet af en dygtig kunstner. Lad dig inspirere af de mange skønne muligheder for at indrette hjemmet med brugskunst.

Brugskunst til bordet

Det dejlige ved brugskunst er, at det har en nytteværdi. Det er ikke bare skabt til, at du skal se på det og beundre det på afstand, for du skal også bruge det. Vaser af ler, bestik og service som tallerkener og kopper kan alle fås som smuk brugskunst. Du kan få dem i art deco stil, dvs. dekoreret med blomster og i organiske smukke former, eller stilrent og funktionelt uden særlig meget pynt. Uanset, hvad du vælger, gør brugskunst dit hjem personligt og unikt.

Brugskunst som gave

Brugskunst er den perfekte gave til en, du holder af, for du kan være sikker på, at det er af høj kvalitet og udført af en dygtig kunstner, som har tænkt over, hvordan kunstværket skal bruges. Find brugskunst, som passer til din ven eller venindes smag.

Inspiration til gaven:

  • En romantisk, hvidmalet havestol med udskårne dekorationer såvel som en strømlinet cylinderformet kande af stål kan være brugskunst.
  • Hvis du og dine venner er til moderne og minimalistisk design, er der flere muligheder. Find fx funktionalistiske møbler, tallerkener eller vaser, som kan fungere som den coole prik over i’et i boligindretningen og virke moderne og enkelt i helheden.
  • Ønsker du at give dine nærmeste mere antikt og gammeldags design, findes der masser af interiør, møbler, vaser og rammer, som giver liv til rummet. Det er kun din fantasi, som sætter begrænsninger.
  • Svensk bondestil med lidt rustikke overflader og romantiske roser er også en mulighed.
  • Og husk: God stil går aldrig af mode.

Der er lukket for kommentarer.