Guide til garageporte

Af -

Er du til high tech garage porte, som åbner sig automatisk, når du trykker på en knap, eller en mere old school carport til garagen, som du selv skal dreje på? Der findes flere løsninger, og det afhænger af smag og behag.

Garageporte af træ

Garageporte findes i flere forskellige materialer: Fx stål og træ. Gode gamle garageporte er af træ og passer perfekt til alle garager. Du vælger selv farve, og formen skal gerne passe til størrelsen af din bil og garagen ellers. Hvis du bruger din garage til opbevaring af store ting og sager, kan det være en god idé at tænke ekstra meget på højden, når du vælger din carport af træ.

Garageporte af stål

Garageporte af stål giver dig lidt ekstra sikkerhed og et større og samtidig mere industrielt og funktionelt look. Det er moderne på den rå og funky måde. Ganske som med alle andre garageporte, er det vigtigt med de rigtige mål, så garagedøren passer til garagens størrelse ellers. De kan fås som rullende rullende rulleporte, som du ruller sammen, eller hejseporte.

Stensikre garageporte

Det er altid en god idé at tænke på sikkerhed, når du vælger en ny garageport, så din dyrebare bil kan stå i fred. Den kan komme med et alarmsystem og evt. en sikkerhedslås.  Vælg gerne en automatisk løsning, hvor der er tænkt over sikkerheden. Du kan også få dem med et avanceret system, som gør det nemt og enkelt at komme ind. Du kan både vælge en gør-det-selv løsning eller få en hjælpende hånd fra en sikkerhedsekspert eller en forhandler.

Der er lukket for kommentarer.